Palvelut

Räätälöityä työturvallisuuskorttikoulutusta ja konsultointia rakennus- ja teollisuusalan tarpeisiin. Panostamalla työturvallisuuteen saat aikaan tehokkuutta ja säästät kustannuksia pitkällä aikavälillä.

Työturvallisuus-

korttikoulutukset

Työturvallisuuskorttikoulutus netissä

Järjestän työturvallisuuskorttikoulutuksia viikoittain verkkokoulutuksina. Kurssi kestää 8h ja sisältää työturvallisuuteen liittyvän tentin. Hyväksytyn tentin jälkeen saat vihreän työturvallisuuskortin, joka käy jokaiselle työmaalle. Katso työturvallisuuskortin koulutuspäivät ja ilmoittaudu mukaan.

Mikä on työturvallisuuskortti?

Työturvallisuuskortti on TTK ry:n rekisteröimä tavaramerkki. Yhdistys ylläpitää korttijärjestelmää ja kehittää sen koulutusta jatkuvasti. Vihreä kortti käy jokaiselle työmaalle.

Mobiilikortti

Työturvallisuuskortti löytyy myös mobiilisena. Löydät oman korttisi SPEK ry:n ja
TTK ry:n palvelusta. 

Korttikoulutuksemme

Järjestän työturvallisuuskorttikoulutuksia kaksi kertaa viikossa. Aivan joka päivä en ehdi kouluttaa. Toivottavasti viihdyt kursseillani! Tavoitteeni on pitää ne mahdollisimman mielenkiintoisina.

Turvallisuuskävely

Työ- ja työmaaturvallisuutta

Välillä ulkopuoliset silmät auttavat havaitsemaan turvallisuusriskejä ja huomaamaan hyviä käytäntöjä, joita kannattaisi ottaa yleisestikin käyttöön.

Tarkkailtavia turvallisuusseikkoja
  • Työskentelyolosuhteet, kuten valaistus, ilmanvaihto ja lämpötila
  • Työmaan järjestelyt, kuten kulkureitit, varoituskyltit ja turvakaiteet
  • Käytettävät työkalut ja varusteet

Konsultointi

Työturvallisuus lait ja -asetukset

Mikäli sinua mietityttää jokin työturvallisuuteen liittyvä seikka, ota yhteyttä. Selvitetään yhdessä miten asia voitaisiin ratkaista.

Yrityksen pätevyyksien hallinta

Yrityksen korttikoulutukset voidaan keskittää ja suunnitella yhdessä mahdollisimman kevyiksi. Ajoissa ja oikeaan aikaan tehnyt koulutukset vähentävät kuluja ja usein kertauskurssit ajoissa ovat edullisempia kuin pätevyyden suorittaminen täysimittaisena.

Kaikki ei aina maksa mitään

Onko sinulla turvallisuuteen liittyvä mielenkiintoinen asia mielessä? Tai haluaisitko löytää vaihtoehtoisen työtavan? Ole yhteydessä ja mietitään voisiko siitä tehdä artikkelin tai vaikkapa tutkielman. Varaudu siihen, että se julkaistaan kaikkien luettavaksi ja hyödynnettäväksi jossain vaiheessa. 

Ota yhteyttä

Jos tarvitset apua työturvallisuusasioissa tai etsit tietoa työturvallisuuskoulutuksista, autan mielelläni. Olen myös avoin uusille yhteistyöideoille. Jos sinulla on kysyttävää tai haluat keskustella mahdollisesta yhteistyöstä, ota rohkeasti yhteyttä!