Työturvallisuus-korttit

Occupational

safety card

8 tunnin aikana asia ei mennyt tylsäksi vaan jaksoi keskittyä koulutuksen ajan, sopivasti tauotuksia kevennykseksi. Koulutus oli todella hyvä ja siinä oppi paljon uutta.
Daniel

Kurssin vetäjä piti asian mielenkiintoisena ja muutenkin kurssi kokonaisuutena mainioTuomas

“Highly recommended to anyone looking for Occupational Safety Training in Finland. Mr. Teemu Tarhala is very professional and took on board everything regarding my occupational safety card training.”
Hasitha

EDITED  | Upcoming courses

No Event Found

Suorita työturvallisuuskortti netissä

Työturvallisuuskorttikoulutuksen hyväksytystä suorittamisesta myönnetään henkilökohtainen työturvallisuuskortti, joka on voimassa 5 vuotta.

Voit suorittaa työturvallisuuskortin helposti netissä etäkoulutuksena. Koulutus toteutetaan Google Meet ympäristössä.

Mitä opit

  • yhteistyöstä yhteisellä työmaalla eri osapuolten välillä
  • eri osapuolten vastuut ja velvollisuudet
  • mitä työsuojelu pitää sisällään
  • työn opastuksen sekä hyvän perehdytyksen periaatteet
  • perusasiat haitta-aineista

Koulutus herättää myös mielenkiinnon turvalliseen ja tehokkaaseen työskentelyyn. Mahdollisuuksien mukaan luento/tietopaketti rakentamisesta.

Koulutuksen sisältö

Tämä työturvallisuuskorttikoulutuspäivä on tiivis ja asiapitoinen. Päivän aika käsitellään työturvallisuuskortin vakiosisältö napakasti. Koulutus sisältää myös työturvallisuutta tukevan luennon itse perinteisen korttikoulutuksen ulkopuolelta. Opit myös työmaiden yleisimmistä haitta-aineista. Lisäksi pääset keskustelemaan työmaiden turvallisuudesta ja jakamaan uusia ideoita. 

Työturvallisuuskorttikoulutuksen vakiosisältö käsittelee yhteisen työmaan osapuolia, vastuita sekä velvollisuuksia. Opit tuntemaan eri osapuolet ja sekä osaat toimia luontevasti heidän kanssa.

Työturvallisuuskorttikoulutukseen on mahdollista liittää koulutusta tukeva vapaamuotoinen aihe. Koulutukseen on varattu n. tunnin mittainen luento työmaiden haitta-aineista sekä niiden kanssa toimimisesta. Lyhyen haitta-aine luennon jälkeen osaat varautua mahdollisiin haitta-aineisiin (kuten asbesti) ja osaat toimia kun epäilet rakenteiden sisältävän haitallisia materiaaleja työmaalla.

Keskustelu on paras tapa jakaa työmailla opittua tietoa. Varaamme aina aikaa vapaamuotoiseen keskusteluun, jotta voimme jakaa hyväksi havaittuja työtapoja tai oivalluksia. Keskustelu onkin koettu usein yhdeksi koulutuksen parhaaksi osaksi vapaamuotoisten luentojen lisäksi.

Kouluttaja

Kouluttaja Teemu takaa sen, ettei kyseessä ole aivan tavanomainen työturvallisuuskorttikoulutus. Teemu on rakennusalan ammattilainen, joka on aidosti innostunut ja kiinnostunut työturvallisuudesta. Teemu on toiminut kiinteistöjen parissa 15 vuotta, purkutöissä 10 vuotta ja haitta-aineiden parissa 5 vuotta, joiden kautta kiinnostus turvalliseen työskentelyyn on herännyt. 

Teemu myös rekrytoi työntekijöitä rakennusalan yrityksiin varmistaen myös heidän turvallisen työskentelyn.

Kohderyhmä

Koulutus sopii kaikille, jotka tarvitsevat työssään työturvallisuuskorttia.

Ohjelma ja aikataulu

Koulutus alkaa klo 08.00 ja päättyy klo 16.00. Aikataulutus on suuntaa antava. Ruokailu klo 11. Koulutus sisältää 15 minuutin taukoja tarpeen mukaan ja yhdessä sopien.

08.00 Päivän aloitus ja tutustuminen
08.30 Korttikoulutuksen 1. osio
11.00 Ruokailu
11.30 Haitta-aineet työmaalla
13.00 Korttikoulutuksen 2. osio
14.00 Työmaalla opittua
15:00 Koe
16:00 Koulutuspäivä päättyy

Osallistumisohjeet

Korttikoulutus toteutetaan verkossa Teams-alustalla. Tarvitset tietokoneen, web-kameran, mikrofonin sekä kuulokkeet. Saat kaksi päivää ennen koulutusta sähköpostiisi osallistumislinkin ja tarkemmat ohjeet.

Ilmoittautumisen peruutusehdot

Ilmoittautuminen koulutukseen on sitova. Ilmoittautuminen vahvistetaan annettuun sähköpostiosoitteeseen. Mikäli osallistuja ei pääse osallistumaan kurssille tai haluaa vaihtaa kurssipäivän toiseen, tulee se tehdä kaksi (2) arkipäivää ennen koulutuksen alkamista. Muussa tapauksessa osallistumismaksu veloitetaan täysimääräisenä.

Kurssin voi peruuttaa lähettämällä meille viestin tai soittamalla.

Kysy lisätietoja